Siirry sisältöön

Monipuoliset talonmiespalvelut kiinteistöille

Huoltopalvelut

Ulkoalueiden hoito, vihertyöt, puhtaanapidon palvelut, nurmikonleikkuut kuuluvat kaikki monipuoliseen palveluvalikoimaamme. Valitsemalle meidät kiinteistöhuollon yhteistyökumppaniksesi voit luottaa siihen, että olemme paikalle pitämässä huolta sinun kiinteistösi toimintaympäristöstä. Kattavalla kalustollamme, vuosien ammattitaidolla sekä aina ystävällisellä palveluasenteella takaamme laadukkaat talonmiespalvelut.

Talvisin hoidamme kaikki lumityöt, auraukset ja hiekotukset. Kesäisin piha-alueiden pesut, nurmikonleikkuut, harjaukset ja muut ulkoalue- ja pihahuollot.

keltainen-traktori
logo-150

Talotekniikka

Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla onnistuu myös LVIA-tekniikan ja sähköjärjestelmien huolto, valvonta ja ylläpito. Hoidamme juoksevat asiat kustannustehokkaasti ja nopeasti taaten kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyden. Lämmönsiirron säädöt, korjaukset, puhdistukset ja tarkastustehtävät hoituvat myös yhteistyökumppaniemme toimesta. Laita viestiä, soita tai jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lisää talonmiespalveluista sinun kiinteistöllesi.

lavatraktori
logo-150

Toimistopalvelut

Meidän kauttamme muutto- ja vikailmoitukset ja toimistopäivystys. Autamme talonkirjoihin, saunavuoroihin ja autopaikkoihin liittyvissä asioissa. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

toimisto

Oy Talonmiespalvelut Reijo Kuusisto
Lauklähteenkatu 10, 20740 TURKU

Puh. 0400 870371
info@tmpkuusisto.fi

Vieritä ylös